lauantai 6. toukokuuta 2017

Kasvihuone kasveja vaille valmiina - Green House ready for the plants



Aurinkoinen ja lämmin sää houkutteli laittamaan kasvihuoneen valmiiksi istutuksia varten. Tyhjensin n. kolmas osan kasvulaatikoiden mullasta ja lisäsin saman verran uutta multaa. Tämä on toiminut hyvin aiemipina vuosina. Laatikoihin on tulossa tomatteja, kurkkuja ja chiliä, joiden taimet kasvavat kovaa vauhtia kotona. Kurkut ovat viihtyneet sisällä niin hyvin, että niissä on jo kukkia mitä ei aiemmin ole tapahtunut. Ensimmäistä kertaa kokeilen chilien kasvatusta kasvihuoneessa. Yleensä olen kokeillut joka vuosi jotain uutta kasvia - välillä hyvällä menestykselläkin.

The warm and sunny weather lured me to get the green house ready for the plants. I replaced one third of each boxe's soil which has worked well before. I will plant some tomatoes, cucumbers and chili. The plants are growing very well at home. The cucumber have even some flowers already which hasn't happened before. For the first time I try to grow chili in the green house. Usually I try some new plant every year. Some times with good success. 



Kasvihuoneessa on jo päivisin n. 20 astetta lämmintä mutta yöt ovat vielä niin kylmiä, että en ole uskaltanut tuoda kasveja vielä sinne. Lannoittelin myös muut pihan kukat ja marjapensaat. Nyt vaan odotellaan, että kasvu lähtee hyvin liikkeelle. Tsemppiä kaikille!

The temperature in the green house has been already about 20 degree of celcious but the nights are still so cold that I haven't brought the plants yet. I fertilised the flowers and berry bushes outside in the garden. So now I just wait them to grow well. Good luck!

2 kommenttia:

  1. Näyttää tosi hyvältä! Kummasti se tämä valo saa multasormet syyhyämään! Toivotaan vihreää, vehreää ja runsasta tulevaa satokautta:)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Kurkun vihreää on tiedossa varmimmin:)

    VastaaPoista