sunnuntai 6. elokuuta 2017

Kanttarellikausi alkaa - The Season of Chanterelles


Vaikka vihannekset, jotka itse olen kasvattunut, eivät taida tuottaa satoa tänä kesänä, niin aina voi luottaa luonnon itsensä kasvattamiin antimiiin. Ensimmäiset kanttarellit tuli haettua mökiltä. Nyt vaan pitäisi keksiä mitä kaikkea niistä voisi tehdä. Kanttarellikastiketta, -keittoa sekä piirakkaan olen tehnyt mutta mitä uutta voisi kokeilla?

Although the vegetables that I have growen seem not to give season this summer you can always trust the nature's own season. The first Chanterelles are ready now. I just have to discover what to made of them. The Chanterelle sauce, soup and pie I have already made many times but what new I good cook?


1 kommentti:

  1. Eikö olekin ihanaa, kun taas on tämä keltaisten herkkujen aika käsillä!?

    Oletko kokeillut pikkelöityjä tai säilöttyjä kanttarelleja? Runsaasta kanttarellisadosta raskii laittaa osan vaikka lihamurekkeen tai liharullien täytteeksi. Vaan ensimmäiset kultaherkut tahtoo kyllä aina maistella mahdollisimman yksinkertaisesti..antaa vain tuon ihanan metsän raaka-aineen loistaa♥

    Mukavaa alkanutta kanttarellikautta!

    VastaaPoista