Although the vegetables that I have growen seem not to give season this summer you can always trust the nature's own season. The first Chanterelles are ready now. I just have to discover what to made of them. The Chanterelle sauce, soup and pie I have already made many times but what new I good cook?
Kasvihuonekokemuksia, kesämökkeilyä, vähän sisustamistakin sekä bernejä. Green House experiences, Summer Cottaging, a bit of interior decoration and Bernese Mountain Dogs.
sunnuntai 6. elokuuta 2017
Kanttarellikausi alkaa - The Season of Chanterelles
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Eikö olekin ihanaa, kun taas on tämä keltaisten herkkujen aika käsillä!?
VastaaPoistaOletko kokeillut pikkelöityjä tai säilöttyjä kanttarelleja? Runsaasta kanttarellisadosta raskii laittaa osan vaikka lihamurekkeen tai liharullien täytteeksi. Vaan ensimmäiset kultaherkut tahtoo kyllä aina maistella mahdollisimman yksinkertaisesti..antaa vain tuon ihanan metsän raaka-aineen loistaa♥
Mukavaa alkanutta kanttarellikautta!